Pui și fasole albă Chile Verde cu Pesto de coriandru-Lime

Pui și fasole albă Chile Verde cu Pesto de coriandru-Lime
Chicken și fasole albă Chile Verde cu Pesto Cilantro-Lime este un fără gluten rețetă cu 3 porții. Acest fel principal are 844 calorii, 32g de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, jalapeno, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pui și fasole albă Chile Verde cu Pesto de coriandru-Lime, Pui la tigaie cu salsa verde Cilantro-Lime, și Hummus De Fasole Albă De Lime Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru puiul de fasole albă Chile Verde: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați o foaie mare de copt sau cookie cu folie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Eliminați piei din tomatillos. Se spală, se usucă și se taie în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
3
Așezați partea tăiată în jos pe foaia de copt căptușită cu folie. Spălați și tăiați poblanos în jumătate, îndepărtați nervurile, semințele și tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați partea tăiată în jos (piei orientate în sus) pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Stropiți tomatillos și poblanos cu ulei de măsline. Prăjiți la 425 de grade F până când tomatillos sunt moi și ardeii iute sunt vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
6
Adăugați tomatillos și poblanos gătite (le puteți jupui dacă doriți, dar eu am optat să nu) într-un robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Încălziți cele 2 lingurițe de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare sau o oală de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Se adaugă ceapa și se sotează până devine aurie și fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați usturoiul, oregano, chimenul și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
10
Se sotează încă 3 minute. Se amestecă amestecul de tomatillo, se gătește la foc mediu-mic (scăderea căldurii dacă are loc pulverizarea) timp de 10 minute, până se îngroașă. Se amestecă bulionul, fasolea (cu lichid) și puiul mărunțit. Continuați să fierbeți încă 20 de minute.Se amestecă bietul tocat, se condimentează după gust cu sare și piper și se mai fierbe încă 5-10 minute, până când bietul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chard ElvețianChard Elvețian
11
Se servește acoperit cu pesto de lime de coriandru, smântână, chipsuri de tortilla și avocado tăiat cubulețe.Pentru Pesto de coriandru-var
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
12
Adăugați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Condimentați după gust cu sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional

Ingrediente

3creveți și cu veneAvocado tăiat cubulețe, opționalAvocado tăiat cubulețe, opțional0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)25 uncie cutii cannellini fasole, cu lichid5 uncie cutii cannellini fasole, cu lichid7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm3creveți și cu venePui De Fasole Albă Chile VerdePui De Fasole Albă Chile Verde0Bucăți de caramele Heath Bar1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1Bucăți de caramele Heath Barceapă albă sau galbenă de dimensiuni medii, 1 tăiată în sferturi și 1 tocatăceapă albă sau galbenă de dimensiuni medii, 1 tăiată în sferturi și 1 tocată1buchetcoriandru proaspătcoriandru proaspăt2cuișoare1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat0un jalapeno, semințe și nervuri eliminateun jalapeno, semințe și nervuri eliminate2limes, cu suclimes, cu suc3creveți și cu veneCilantro-Lime Pesto, rețete urmeazăCilantro-Lime Pesto, rețete urmează3creveți și cu venePesto De Coriandru-LimePesto De Coriandru-Lime571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline, plus extra pentru tomatillos și ardei iuteulei de măsline, plus extra pentru tomatillos și ardei iute1Bucăți de caramele Heath Barla 6 chifle de hamburger, împărțite, opționalla 6 chifle de hamburger, împărțite, opțional2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.poblano chilespoblano chiles1Bucăți de caramele Heath Barsare, după gustsare, după gust3creveți și cu venesare și piper, după gustsare și piper, după gust4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpui gătit, mărunțit(vezi: pui tocat Tex-Mex Crock-Pot)pui gătit, mărunțit(vezi: pui tocat Tex-Mex Crock-Pot)3creveți și cu veneSmântână, opționalSmântână, opțional9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilchard elvețian, tocat (aproximativ 1 buchet), tulpini îndepărtatechard elvețian, tocat (aproximativ 1 buchet), tulpini îndepărtate4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cum ar fi pepitelecum ar fi pepitele3creveți și cu veneTortilla chips, opționalTortilla chips, opțional1mânănuci (aproximativ 1/4 cană)nuci (aproximativ 1/4 cană)1lingura. otet de vin rosuceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista