Pui și dovlecei de vară
Puiul și dovleceii de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 218 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, dovlecei, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kebaburi de pui și de vară, Pui De Vară Squash Se Amestecă Fry, și Pui De Dovleac De Vară Alfredo.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul în ulei la foc mediu. Condimentați puiul cu jumătate din sare și jumătate din piper și adăugați-l în tigaie. Gatiti pana se rumeneste usor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe farfurie sau platou mare și acoperiți pentru a vă încălzi.
Se toarnă grăsimea din tigaie și se adaugă dovlecei, dovlecei și roșii. Condimentează cu restul de sare și piper. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana cand dovleceii se inmoaie usor, aproximativ 3 minute. Reduceți căldura și readuceți puiul în tigaie. Acoperă parțial. Gatiti pana cand dovleceii sunt moi, iar puiul este alb peste tot, dar inca suculent, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați puiul pe platou și acoperiți cu folie pentru a se încălzi. Ridicați căldura la mare. Gatiti amestecul de legume, amestecand des, pana cand aproape tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 2 minute. Aranjați legumele în jurul puiului și serviți.