Pui și cârnați Penne
Pui și cârnați Penne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 804 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de căței de usturoi, brânză cheddar, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați de pui și Broccoli rabe Penne, Tigaie prăjită Penne cu cârnați de pui, și "Sos" Rustic Italian de dovlecei cu Penne și cârnați de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un cuptor olandez, gătiți puiul, cârnații, ceapa și ardeii roșii și verzi în ulei la foc mediu timp de 6-8 minute sau până când puiul nu mai este roz.
Adăugați usturoi; gătiți și amestecați cu 1 minut mai mult.
Se amestecă sosul Alfredo, supa, piperul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 2 minute. Se amestecă brânza.
Scurgeți pastele; adăugați la amestecul de pui și aruncați pentru a acoperi.
Serviți imediat cantitatea dorită. Se răcește amestecul rămas; se transferă în recipientele congelatorului. Congelați până la 3 luni.
Pentru a folosi paste congelate: dezghețați la frigider peste noapte.
Transferați într-o tigaie mare; gătiți și amestecați la foc mediu timp de 10-12 minute sau până când se încălzește.