Pui Și Cârnați Manicotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Manicotti de pui și cârnați. O porție conține 443 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 48 de fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Mezeluri Manicotti, Mezeluri Manicotti, și Brânză De Cârnați Manicotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, sotează ciupercile, ardeii și ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă sosul de spaghete și apa.
Presărați puiul cu busuioc și condimente de pui. Pui chestii în coji de manicotti nefierte.
Răspândiți 1 amestec de sos de cană în fiecare din cele două 13-in unse. x 9-in. vase de copt. Aranjați manicotti peste sos; se presară cu cârnați.
Se toarnă sosul rămas deasupra; se presară cu brânzeturi.
Acoperiți și congelați o caserolă până la 3 luni. Acoperiți și coaceți caserola rămasă la 375 de minute pentru 55-65 de minute sau până când bulele și pastele sunt fragede.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Pentru a utiliza manicotti congelați: dezghețați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Acoperiți și coaceți la 375 de minute timp de 55-65 de minute sau până când puiul și pastele sunt fragede.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.