Pui și cârnați afumați Etouffee
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și cârnații afumați Etouffee. Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD pe porție. O porție conține 707 calorii, 35g de proteine, și 54g de grăsime. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți bucăți de pui cu coapsă, piper cayenne, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui și cârnați Etouffee, Creveti Si Carnati Inox, și Carnati si ciuperci de porcine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați un cuptor olandez la foc mediu și adăugați un număr de 2 de ulei de măsline.
Adăugați legăturile de cârnați și rumeniți ușor în timp ce redați o parte din grăsime.
Scoateți și puneți deoparte pe un prosop de hârtie. Condimentați puiul cu multă sare și piper și adăugați pielea în jos în tigaie. Gatiti la foc mediu pentru a face grasime timp de 7 pana la 10 minute, apoi intoarceti la maro ambele parti ale puiului.
Scoateți și retrase din circuitul agricol pe un prosoape de hârtie.
Cu oala încă la foc mediu se adaugă 2 linguri de unt pentru a se topi cu grăsimea, apoi se adaugă făina și se amestecă pentru a se încorpora, apoi se schimbă într-o lingură de lemn. Gatiti pana cand este frumos si maro (doriti un roux frumos de culoare bogata), aproximativ 10-12 minute.
Într-un robot de bucătărie adăugați ceapa, țelina, ardeiul gras și usturoiul și pulsul pentru a toca aproximativ.
Adăugați pulpa de legume în oală cu rouxul și amestecați cu o lingură de lemn. Gatiti la foc mediu timp de 5 pana la 7 minute pentru a transpira o parte din umiditate.
Adăugați stocul, boia și cayenne. Întoarceți bucățile de pui în oală și fierbeți până când puiul este fraged, aproximativ 1 oră.
Scoateți bucățile de pui din oală pe o tăietură și tocați carnea. Aruncați oasele și întoarceți carnea în oală.
Tăiați cârnații andouille în bucăți și cuibăriți înapoi în oală printre pui pentru a se încălzi.
Dă-i totul un gust final și condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați într-un platou de servire și garnisiți cu multă pătrunjel și scallions.