Pui și ciuperci cu cuscus

Pui și ciuperci cu cuscus
Puiul și ciupercile cu cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1093 calorii, 58G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.25 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci cremini, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Ardei gras mediteraneeni umpluți cu cuscus, pui și ciuperci, Cuscus cu ciuperci, și Cuscus-Ciuperci Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați ciupercile, 2 linguri ulei de măsline, usturoiul, chimenul, scorțișoara, 1/2 linguriță sare și piper după gust pe o foaie de copt cu margini. Frecați pieptul de pui cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați pielea de pui cu fața în sus printre ciuperci. Prăjiți până când pielea de pui este crocantă și aurie și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 165 de grade F, 25 până la 30 de minute. Între timp, gătiți cuscusul cu caisele tocate pe măsură ce pachetul direcționează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați puiul în farfurii. Aruncați ciupercile cu sucul de lămâie, cilantro sau mărar și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3
Serviți puiul cu ciupercile, cuscusul și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
4
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista