Pui și ciuperci

Pui și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și ciupercile. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $1.1 pe portie. O porție conține 361 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, ciuperci, amestec de sos homestyle și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 10 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Tetrazzini de pui (Paste cu pui și ciuperci în sos de smântână), Pui Cu Ciuperci, și Pui cu ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați pui; se presara cu sare si piper. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste. Reduceți căldura la mediu; adăugați ciuperci. Gatiti 8-12 minute, intorcand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul și ciupercile din tigaie; scurgeți dacă este necesar. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
În aceeași tigaie, adăugați amestec de sos și 1 1/4 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se încălzește până la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent cu sârmă. Întoarceți puiul și ciupercile în tigaie. Reduceți căldura la minim. Capac; gatiti 10-15 minute sau pana cand sosul este ingrosat si sucul de pui este limpede atunci cand partea cea mai groasa este taiata pana la os (cel putin 165 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Între timp, faceți cartofi conform instrucțiunilor cutie, folosind apă, unt de lapte și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Serviți puiul și ciupercile cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista