Pui și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și ciupercile. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $1.1 pe portie. O porție conține 361 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, ciuperci, amestec de sos homestyle și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 10 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Tetrazzini de pui (Paste cu pui și ciuperci în sos de smântână), Pui Cu Ciuperci, și Pui cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; se presara cu sare si piper. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste. Reduceți căldura la mediu; adăugați ciuperci. Gatiti 8-12 minute, intorcand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede.
Scoateți puiul și ciupercile din tigaie; scurgeți dacă este necesar. Acoperiți pentru a vă încălzi.
În aceeași tigaie, adăugați amestec de sos și 1 1/4 căni de apă.
Se încălzește până la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent cu sârmă. Întoarceți puiul și ciupercile în tigaie. Reduceți căldura la minim. Capac; gatiti 10-15 minute sau pana cand sosul este ingrosat si sucul de pui este limpede atunci cand partea cea mai groasa este taiata pana la os (cel putin 165 buc.f).
Între timp, faceți cartofi conform instrucțiunilor cutie, folosind apă, unt de lapte și sare.
Serviți puiul și ciupercile cu piure de cartofi.