Pui și ciuperci

Pui și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și ciupercile. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $1.1 pe portie. O porție conține 361 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, ciuperci, amestec de sos homestyle și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 10 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Tetrazzini de pui (Paste cu pui și ciuperci în sos de smântână), Pui Cu Ciuperci, și Pui cu ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pui; se presara cu sare si piper. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste. Reduceți căldura la mediu; adăugați ciuperci. Gatiti 8-12 minute, intorcand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul și ciupercile din tigaie; scurgeți dacă este necesar. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În aceeași tigaie, adăugați amestec de sos și 1 1/4 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se încălzește până la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent cu sârmă. Întoarceți puiul și ciupercile în tigaie. Reduceți căldura la minim. Capac; gatiti 10-15 minute sau pana cand sosul este ingrosat si sucul de pui este limpede atunci cand partea cea mai groasa este taiata pana la os (cel putin 165 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Între timp, faceți cartofi conform instrucțiunilor cutie, folosind apă, unt de lapte și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Serviți puiul și ciupercile cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista