Pui și ceapă de casă
Puiul și ceapa de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Ceapă, Cartofi prăjiți cu ardei și ceapă, și Carne De Vită În Stil Casnic-N-Tăiței Cu Ciuperci Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul uniform cu sare, piper și, dacă doriți, sare condimentată.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați bucăți de pui și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul; păstrați cald.
Adauga ceapa la tigaie, și saut 10 minute sau pana cand se inmoaie. Puneți puiul în tigaie; se amestecă 1/2 cană de apă, se acoperă și se fierbe, amestecând ocazional, 30 de minute sau până când sosul se îngroașă și puiul este gata.
Se servește peste orez fiert fierbinte.