Pui și Cavatelli
Puiul și Cavatelli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 556 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, sare, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Pui Și Cavatelli, Cavatelli Cu Pui Și Roșii, și Cavatelli cu cârnați de pui și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți bulionul, frunza de dafin, ceapa, țelina și morcovii la foc mic. Se fierbe timp de 5 minute.
Adăugați salvie, sare, piper și piept de pui și fierbeți, parțial acoperit, până când tocmai ați terminat, aproximativ 25 de minute. Întoarceți pieptul de pui de câteva ori în timpul gătitului.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți cavatelli până când tocmai ați terminat, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mic, amestecați untul și făina împreună pentru a forma o pastă.
Scoateți frunza de dafin din oală, împingeți puiul în lateral și apoi bateți amestecul de unt în lichid. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, 1 până la 2 minute. Se amestecă cavatelli fierte și se fierbe până se încălzește.
Paste congelate:: mai multe mărci de cavatelli congelați, tăiței cu ouă plate și gnocchi sunt disponibile în supermarketuri. Spre deosebire de pastele uscate, aceste produse au o mestecare aluată atrăgătoare pe care o găsim tocmai potrivită cu acest tip de tocană cochetă. Gatiti pastele congelate separat conform instructiunilor pachetului, scurgeti-le, apoi amestecati in oala cu puiul.
Recomandare de vin: deoarece acest fel de mâncare nu are arome îndrăznețe sau asertive pentru a concura cu vinul, opțiunile sunt nelimitate: roșu sau alb, cu aromă completă sau cu corp ușor. Trei alegeri bune ar fi un merlot sau un chardonnay din California sau un Meursault (făcut și din chardonnay) din Franța.