Pui și cartofi la cuptor subteran

Pui la cuptor subteran și cartofi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 426 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de cartofi de copt, oregano, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Tocană De Pui Subterană, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Salata Mea De Legume Subterane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Săpați o gaură de aproximativ 1 picior în pământ.
Așezați un strat de cărbuni fierbinți pe fund și acoperiți cu un strat de murdărie de 1/2 inch.
Frecați pieptul de pui cu ulei, apoi condimentați cu sare de usturoi, piper și oregano. Înfășurați fiecare sân în siguranță în folie de aluminiu și puneți-l în gaură.
Acoperiți gaura cu aproximativ 6 inci de murdărie și lăsați puiul să gătească timp de 3 până la 4 ore. Cu aproximativ 45 de minute înainte de a fi gata de mâncare, înfășurați cartofii individual în folie de aluminiu și așezați-i în cărbunii unui foc de tabără pentru a găti. Când cartofii sunt gata, dezgropați puiul și serviți cu cartofi.