Pui și cartofi albi la grătar
Pui și cartofi BBQ alb ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. O porție conține 557 calorii, 16g de proteine, și 39G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Dacă aveți la îndemână gust de murături, căței de usturoi, piept de pui la rotisor și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cea mai bună marinată de pui la grătar, Pui Cheddar la grătar, și Pui la grătar la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pătrundeți cartofii cu o furculiță și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 50 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți cartofii din cuptor și răciți ușor.
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare cartof care merge, dar nu prin cealaltă parte și strângeți capetele pentru a slăbi carnea de cartof.
Combinați maioneza și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mediu. Se amestecă puiul și se savurează. Împărțiți amestecul de pui uniform între cartofi. Completați fiecare cartof cu 1 lingură de ceapă.