Pui și carne de porc la grătar cu glazură de portocale-chimen

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul și carnea de porc la grătar cu glazură de portocale-chimen ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 388 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ketchup, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Loin De Porc La Grătar Cu Portocale, Chimen Și Coriandru, Cotlet de porc la grătar cu glazură portocalie, și Filet de porc la grătar cu glazură de marmeladă portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree primele 6 ingrediente în procesor până se omogenizează.
Pregătiți grătarul (foc mediu); periați grătarul cu ulei. Puneți deoparte 3 căni de glazură pentru servire. Pui la grătar 6 minute pe fiecare parte.
Periați cu o parte din glazura rămasă. Continuați grătarul până când puiul este gătit, întorcându-vă ocazional și perindând frecvent cu mai multă glazură, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Transferați puiul în platou; cort cu folie pentru a se încălzi. Grill carne de porc aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Periați cu puțină glazură. Continuați grătarul până când termometrul este introdus în centrul registrelor de tăiere de la 145 la 150 la 150, rotind ocazional și perindând frecvent cu mai multă glazură, cu aproximativ 12 minute mai mult. Aranjați carnea de porc pe platou. Aduceți 3 căni de glazură rezervată la foc mic.
Serviți puiul și carnea de porc, trecând glazura separat.