Pui și carne de porc la grătar cu glazură de portocale-chimen

Pui și carne de porc la grătar cu glazură de portocale-chimen
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul și carnea de porc la grătar cu glazură de portocale-chimen ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 388 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ketchup, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Loin De Porc La Grătar Cu Portocale, Chimen Și Coriandru, Cotlet de porc la grătar cu glazură portocalie, și Filet de porc la grătar cu glazură de marmeladă portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree primele 6 ingrediente în procesor până se omogenizează.
2
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pregătiți grătarul (foc mediu); periați grătarul cu ulei. Puneți deoparte 3 căni de glazură pentru servire. Pui la grătar 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Periați cu o parte din glazura rămasă. Continuați grătarul până când puiul este gătit, întorcându-vă ocazional și perindând frecvent cu mai multă glazură, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Transferați puiul în platou; cort cu folie pentru a se încălzi. Grill carne de porc aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Periați cu puțină glazură. Continuați grătarul până când termometrul este introdus în centrul registrelor de tăiere de la 145 la 150 la 150, rotind ocazional și perindând frecvent cu mai multă glazură, cu aproximativ 12 minute mai mult. Aranjați carnea de porc pe platou. Aduceți 3 căni de glazură rezervată la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Serviți puiul și carnea de porc, trecând glazura separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Revista