Pui și Broccoli cu tăiței crocanți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și Broccoli cu tăiței crocanți. Această rețetă face 6 porții cu 416 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sherry, tăiței de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Taitei Thailandezi Cu Pui Măcinat Și Șalotă Crocantă, Chow Mein De Pui Chinezesc Cu Tăiței Crocanți, și Salată De Pui Cu Nucă De Cocos Și Mentă Cu Tăiței Crocanți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună sherry și amidon de porumb.
Adăugați ghimbirul, apoi adăugați bucățile de pui și amestecați pentru a acoperi. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie de 12 inci la foc mare până când ajunge la 350 de grade pe un termometru cu grăsimi adânci. Bețișoarele de orez se gătesc aproape instantaneu, așa că pregătiți o lingură cu fante și prosoape de hârtie înainte de a începe. Luați o mână de bețișoare de orez, rupeți - le în bucăți de 2 până la 3 inci și aruncați-le în uleiul fierbinte. Ar trebui să pufăie imediat și să devină opace—îndepărtați-le imediat ce o fac pentru a preveni arderea și scurgerea pe prosoapele de hârtie. Repetați, aducând uleiul înapoi la 350 de grade înainte de a adăuga mai multe bețișoare de orez, până când toate sunt fierte.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de ulei și se readuce tigaia la foc. Când uleiul strălucește, adăugați puiul, broccoli și migdalele și gătiți, amestecând frecvent, până când puiul se rumeneste ușor peste tot, aproximativ 3 minute.
Adăugați kecap manis și bulionul de pui și aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit și broccoli este fraged, 3 până la 4 minute; adăugați puțin mai mult stoc dacă amestecul devine prea uscat.
Împărțiți puiul și broccoli printre farfurii, acoperiți cu tăiței crocanți și serviți.
Retipărit cu permisiunea de la Family Table: mesele preferate ale personalului de la restaurantele noastre la tine acasă de Michael Romano și Karen Stabiner, 8013 Houghton Mifflin Harcourt