Pui și Andouille Jambalayan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 484 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei gras, cimbru, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui și Andouille Jambalaya, Din cămară: Ro * Tel (pui cu aragaz lent și Andouille Jambalaya), și Pui & Andouille Cârnați Jambalaya - O Mizerie Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardei gras, ceapă, țelină și frunze de dafin; gătiți până când legumele se rumenesc, sfârâie tare și începeți să scârțâie (aproximativ 14 minute), amestecând ocazional.
Adăugați piure de roșii; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
6
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Se amestecă orezul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Aruncați frunzele de dafin. Se amestecă ceapa verde.