Pui și Andouille Gumbo

Pui și Andouille Gumbo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și Andouille Gumbo. O porție conține 560 calorii, 32g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 9 și costă $1.65 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, stoc de pui, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui-Andouille Gumbo, Pui și Andouille Gumbo, și Pui Și Andouille Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați 1 lingură de condimente Cajun, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; frecați peste pui. Într-un cuptor olandez, pui maro în 2 linguri ulei în loturi; scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați uleiul rămas în aceeași tigaie; amestecați făina până se amestecă. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic timp de 30 de minute sau pana se rumeneste (nu ardeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa, ardeii și țelina; gătiți și amestecați timp de 2-3 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Adăugați treptat apă și stoc. Se amestecă cârnații, sosul Worcestershire, frunzele de dafin, puiul și restul de condimente Cajun, sare și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când puiul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Scoateți puiul din tigaie; se răcește ușor. Îndepărtați grăsimea din supă și aruncați frunzele de dafin. Tăiați puiul și reveniți la supă; încălziți. Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Serviți gumbo peste orez; se acoperă cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
GumboGumbo
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Doelas Rias Baixas Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Doelas Rias Baixas Albarino
Doelas Rias Baixas Albarino
Crisp, curat și proaspăt! Fructe aromate susținute de o aciditate bine echilibrată. Palatul oferă note de citrice și fructe de piatră, ierburi și o atingere minerală plăcută pe finisaj. Complex, revigorant și construit pentru mâncare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții9
Scor De Sănătate16
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista