Pui înăbușit cu aragaz lent cu slănină și ceapă
Această rețetă servește 50 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Aragaz lent : Pui cu slănină, ciuperci și ceapă, Umplutură de aragaz lent cu ceapă de slănină și salvie, și Friptură înăbușită în slănină și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri. picături din tigaie.
Adăugați ceapa la picăturile rezervate; gatiti 15-18 min. sau până se rumenesc, amestecând ocazional și adăugând făină, piper și jumătate de slănină în tigaie în ultimul moment.
Se amestecă în bulion până se amestecă. (Amestecul de ceapă va fi gros.)
Adăugați pui la aragazul lent; acoperiți cu amestec de ceapă. Gatiti la 4 pana la 5 ore (sau la 2 pana la 3 ore). Aproximativ 15 min. înainte de a fi gata de servit, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachet, omițând sare.
Scurgeți tăiței; așezați pe platou. Se acoperă cu pui, rezervând amestecul de ceapă în aragazul lent.
Se amestecă crema de brânză, laptele și praful de usturoi până se omogenizează.
Se adaugă în amestecul de ceapă; se amestecă bine. Lingură peste pui; se acoperă cu pătrunjel și slănină rămasă.