Pui învelit în slănină umplut cu spanac și Ricotta

Puiul învelit în slănină umplut cu spanac și Ricottan este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 647 calorii. Funcționează bine ca o farfurie. 828 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați slănină, spanac, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Încercați Bacon Înfășurat Spanac Anghinare Umplute De Pui, Spanac și cârnați italieni filet de porc umplut (pssssst ... este înfășurat și în slănină!), și Bacon înfășurat pui umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Uleiul ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; gătiți și amestecați până începe să se rumenească, aproximativ 30 de secunde. Amestecați rapid spanacul și continuați să gătiți până când spanacul s-a ofilit.
Transferați amestecul într-un castron și lăsați-l deoparte să se răcească.
Feliați pieptul de pui orizontal până la 1/2 inch de o margine lungă, apoi deschideți carnea ca o carte.
Așezați fiecare piept de pui deschis între două bucăți de folie de plastic și lăsați cu un ciocan de carne la o grosime de 1/4 inch.
Amestecați brânza ricotta, parmezanul, condimentul Italian, sarea de usturoi și pudra de ceapă în spanacul gătit până la amestec. Împărțiți uniform acest amestec între pieptul de pui, apoi rotiți fiecare într-o formă alungită, ca un burrito, învelind în capete. Se condimentează după gust cu sare și piper și se presară cu condimente italiene. Înfășurați fiecare sân cu 2 benzi de slănină și fixați-le cu scobitori.
Se pune în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când slănina este maro și crocantă, iar puiul nu mai este roz, 45 până la 60 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de a scoate scobitorii și de a servi.