Pui învelit cu slănină cu fasole Lima de busuioc
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul învelit cu Bacon cu fasole Lima de busuioc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 627 calorii, 35g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină afumată de hickory, țelină, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Lima Cu Slănină, Fasole Lima Cu Slănină, și Fasole Lima Și Slănină Pentru Campioni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Procesați primele 4 ingrediente și 1 linguriță. sare într-un blender până se omogenizează. Gatiti limas conform instructiunilor pachetului; se răcește 5 minute.
Bacon cu microunde într-un singur strat între prosoape de hârtie pe o farfurie 2 minute sau până când este încălzit, dar încă moale. (Nu gătiți complet.)
Presărați puiul cu piper și restul de 1/2 linguriță. sare. Înfășurați fiecare sân cu 2 bucăți de slănină. Gatiti puiul in 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu 5 minute sau până când slănina începe să se rumenească. Întoarceți puiul.
Coaceți puiul, în tigaie, la 425 timp de 20 de minute sau până când este gata.
Lăsați să stea 5 minute; felie subțire.
Se amestecă țelina, următoarele 2 ingrediente, limas și jumătate din pansament.
Serviți puiul cu amestec de fasole lima și pansamentul rămas.