Pui întreg copt într-o crustă de sare infuzată cu cimbru

Puiul întreg copt într-o crustă de sare infuzată cu cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 2606 calorii, 116g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 2 fani. Un amestec de cimbru, sare grosieră, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept de pui infuzat cu cimbru cu sos de rodie, Sare crustă cartof copt cu cimbru carne de vită măcinată și sos, și Pui fript frecat cu sare cu lămâie și cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Spălați și uscați bine puiul în interior și în exterior.
Așezați 1 buchet de cimbru împrăștiat în interiorul cavității.
Se amestecă albușurile și apa într-un castron mic până se combină foarte bine. Tăiați mărunt a doua grămadă de cimbru, frunze, tulpini și toate, așezându-l într-un castron mare urmat de făină, sare grosieră și albușuri. Se amestecă bine toate acestea împreună, Ia-ti timp nu ar trebui să fie aglomerat. Încercați să faceți amestecul să se miște cât mai liber posibil în timp ce amestecați vasul. Deși bucățile mici sunt inevitabile.Ungeți părțile laterale și fundul unui cuptor olandez din fontă cu capac. Ar trebui să fie suficient de mare pentru a ține întregul pui, cu mult spațiu în partea de sus și în lateral. Ghivecele în formă ovală funcționează frumos.
Așezați întregul pui înăuntru și acoperiți-l cu sarea infuzată cu cimbru. Este în regulă dacă bucăți de pui se uită sau dacă trebuie să îngrămădiți amestecul în jurul păsării.
Puneți capacul pe oală și coaceți aproximativ 1 oră și 45 de minute. Puteți utiliza un termometru de citire instantanee pentru a vă ajuta în sincronizare. 160 de grade este adesea indicat ca fiind gătit corespunzător. Dar folosește-ți judecata.