Pui întreg copt într-o crustă de sare infuzată cu cimbru

Pui întreg copt într-o crustă de sare infuzată cu cimbru
Puiul întreg copt într-o crustă de sare infuzată cu cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 2606 calorii, 116g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 2 fani. Un amestec de cimbru, sare grosieră, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept de pui infuzat cu cimbru cu sos de rodie, Sare crustă cartof copt cu cimbru carne de vită măcinată și sos, și Pui fript frecat cu sare cu lămâie și cimbru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Spălați și uscați bine puiul în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați 1 buchet de cimbru împrăștiat în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se amestecă albușurile și apa într-un castron mic până se combină foarte bine. Tăiați mărunt a doua grămadă de cimbru, frunze, tulpini și toate, așezându-l într-un castron mare urmat de făină, sare grosieră și albușuri. Se amestecă bine toate acestea împreună, Ia-ti timp nu ar trebui să fie aglomerat. Încercați să faceți amestecul să se miște cât mai liber posibil în timp ce amestecați vasul. Deși bucățile mici sunt inevitabile.Ungeți părțile laterale și fundul unui cuptor olandez din fontă cu capac. Ar trebui să fie suficient de mare pentru a ține întregul pui, cu mult spațiu în partea de sus și în lateral. Ghivecele în formă ovală funcționează frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sare GrosierăSare Grosieră
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați întregul pui înăuntru și acoperiți-l cu sarea infuzată cu cimbru. Este în regulă dacă bucăți de pui se uită sau dacă trebuie să îngrămădiți amestecul în jurul păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Puneți capacul pe oală și coaceți aproximativ 1 oră și 45 de minute. Puteți utiliza un termometru de citire instantanee pentru a vă ajuta în sincronizare. 160 de grade este adesea indicat ca fiind gătit corespunzător. Dar folosește-ți judecata.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista