Pui într-un sos de tarhon

Pui într-un sos de tarhon
Puiul într-un sos de tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 644 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați smântână, pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare sunt Pui cu sos de tarhon, Pui cu sos de cremă de tarhon, și Pui cu sos de cremă de tarhon.

Instrucțiuni

1
Înveliți bucățile de pui în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Pui brun pe toate părțile în ulei și scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
La uleiul rămas în tigaie, adăugați ceapa. Se prăjește ușor timp de 2 minute, apoi se adaugă usturoiul. Deglazați tigaia amestecând vinul, care ar trebui să ridice reziduul de făină de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați tarhonul și sare și piper după gust. Întoarceți puiul în tigaie. Gatiti la foc mic aproximativ 45 de minute, sau pana cand puiul este bine facut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TarhonTarhon
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Când este gata de servit, îngroșați sosul cu un amestec de amidon de porumb și apă; adesea acest lucru nu este necesar, deoarece stratul inițial de făină îl îngroașă în mod natural. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
ApăApă

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista