Pui într-un sos de tarhon
Puiul într-un sos de tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 644 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați smântână, pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare sunt Pui cu sos de tarhon, Pui cu sos de cremă de tarhon, și Pui cu sos de cremă de tarhon.
Instrucțiuni
Înveliți bucățile de pui în făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Pui brun pe toate părțile în ulei și scoateți din tigaie.
La uleiul rămas în tigaie, adăugați ceapa. Se prăjește ușor timp de 2 minute, apoi se adaugă usturoiul. Deglazați tigaia amestecând vinul, care ar trebui să ridice reziduul de făină de pe fundul tigaiei.
Adăugați tarhonul și sare și piper după gust. Întoarceți puiul în tigaie. Gatiti la foc mic aproximativ 45 de minute, sau pana cand puiul este bine facut.
Când este gata de servit, îngroșați sosul cu un amestec de amidon de porumb și apă; adesea acest lucru nu este necesar, deoarece stratul inițial de făină îl îngroașă în mod natural. Se amestecă smântâna.