Pui în stil thailandez în frunze de salată

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul în stil thailandez în frunze de salată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 322 calorii, 41G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de salată de frunze, ghimbir, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui Hoisin în frunze de salată, Salată De Carne De Vită Feliată În Stil Thailandez, și Salată de pui-Chutney pe frunze de salată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, amestecați oțetul cu zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când zahărul se dizolvă.
Adăugați 1 linguriță de usturoi și ardeiul roșu zdrobit și lăsați să se răcească.
Într-un castron mare, amestecați 2 linguri de oțet condimentat dulce cu restul de 3 lingurițe de usturoi și sosul de soia, ghimbirul și uleiul de susan. Puneți deoparte 2 linguri din această marinată de soia.
Adăugați puiul în marinata rămasă în castron și dați-l la frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul și poziționați un suport la 6 centimetri de căldură.
Scoateți puiul din marinată și lăsați-l să se scurgă, apoi grătați sau fierbeți aproximativ 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și se fierbe.
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați puiul transversal în fâșii de 1/2 inci și Movilă într-un bol.
Într-un castron mediu, aruncați castravetele cu restul de oțet dulce condimentat.
Puneți varza de fasole, menta, cilantro și arahidele în boluri separate. Aranjați frunzele de salată într-un coș.
Adăugați apa la cele 2 linguri rezervate de marinată de soia.
Lăsați oaspeții să înfășoare puiul și garniturile în frunze de salată și să treacă separat marinata de soia și salata de castraveți.
Note: o porție-Calorii 346 kcal, grăsime totală 0 gm, grăsimi saturate 9 gm, proteine 44 gm, carbohidrați 21 gm