Pui în stil thailandez cu tăiței
Puiul în stil thailandez cu tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 471 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, ardei iute, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui Aburit În Stil Thailandez Cu Tăiței, Carne de vită în stil thailandez cu tăiței, și Fidea Colorată În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan și uleiul vegetal într-un wok mare la foc mare. Se prăjește ceapa, ghimbirul și ardeiul iute, amestecând continuu până când ceapa este fragedă.
Adăugați fâșii de pui, suc de lămâie, sos de soia, busuioc și coriandru. Gatiti, amestecand continuu pana cand bucatile de pui sunt aurii si fierte.
Se toarnă laptele de cocos și se fierbe. Se amestecă amidonul de porumb și apa; se amestecă în sos.
Lăsați să fiarbă timp de 10 minute sau până se îngroașă.
Între timp, înmuiați tăiței în apă fierbinte timp de 3 minute. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați tăiței înmuiați și gătiți timp de 3 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Serviți amestecul de pui peste tăiței și garnisiți cu o răsucire de var și un strop de smântână.