Puiul în stil Tandoori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 152 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 55 de minute. Un amestec de ghimbir măcinat, apă, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui În Stil Tandoori, Pui Fript În Stil Tandoori, și Pui La Grătar În Stil Tandoori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați puiul într-un vas de sticlă sau plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă apa și muștarul; se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Apă
3
Se toarnă peste pui; întoarceți-vă să acoperiți bine cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
4
Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
5
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți puiul din marinată; așezați puiul într-un vas de copt dreptunghiular uns, de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți descoperit aproximativ 45 de minute sau până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.