Pui În Stil Roman

Pui În Stil Roman
Puiul în stil Roman necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 332 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 489 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, jumătăți de piept de pui, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui În Stil Roman, Pui În Stil Roman, și Pui În Stil Roman.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentează puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Într-o tigaie grea și mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, gătiți puiul până se rumeneste pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Păstrând aceeași tigaie la foc mediu, adăugați ardeii și prosciutto și gătiți până când ardeii s-au rumenit și prosciutto este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Adăugați roșiile, vinul și ierburile. Folosind o lingură de lemn, răzuiți bucățile rumenite de pe fundul cratiței. Întoarceți puiul în tigaie, adăugați bulionul și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când puiul este gătit, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Dacă serviți imediat, adăugați caperele și pătrunjelul. Se amestecă pentru a combina și servi. Dacă faceți din timp, transferați puiul și sosul într-un recipient de depozitare, răciți și refrigerați. A doua zi, reîncălziți puiul la foc mic la foc mediu. Se amestecă caperele și pătrunjelul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista