Pui în sos de cremă de arpagic parmezan

Pui în sos de cremă de arpagic parmezan
Puiul în sos de cremă de arpagic parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 768 calorii, 55g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piept de pui, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu crustă de parmezan cu sos cremos de lămâie-arpagic, Ravioli de ciuperci cu sos de parmezan-arpagic, și Pui Cu Sos De Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotă și usturoi și gătiți timp de 2 minute amestecând cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați puiul și gătiți 3 până la 5 minute, până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați cimbru și frunze de dafin și gătiți timp de 1 minut sau până la parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați smântână grea și aduceți la foc mic. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 5 minute, până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați parmezanul și fierbeți timp de 1 minut sau până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Îndepărtați frunzele de dafin și amestecați arpagicul. Condimentează după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Puneți toate, cu excepția a 1 cană de pui peste orez. Rezervați puiul rămas pentru Penne cu pui, ciuperci sălbatice și mazăre, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
PennePenne
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista