Pui în sos balsamic, portocaliu și rozmarin

Puiul în sos balsamic, portocaliu și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 491 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oțet balsamic, frunze de rozmarin, orez și salată de servit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul muscovado ușor, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri cu zahăr și condimente ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este plăcută de 146 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc la tigaie cu Balsamic de rozmarin și sos de portocale, Somon cu sos balsamic de rozmarin, și Rozmarin-picior de miel prăjit cu sos Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul între bucățide folie alimentară și aplatizați ușor bypashing cu o tigaie. Desfaceți șise presară pe ambele părți cu piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie pe un mediucăldură, apoi prăjiți puiul timp DE5 minute, întorcându-se la jumătate.
Se toarnă 2 linguri de oțet peste pui, se adaugă sucul de portocaleși se pune și se presară curozmarin și sare. Se aduce la fierbere,se reduce focul și se bulează ușortimp de 5 minute până se înmoaie, lingurăcu sosul frecvent șitransformând puiul la jumătate.Se amestecă zahărul, untul și se odihneștedin oțet, apoi sfârâie câteva minute până când sunt reduse și lucioase.
Puneți puiul într-un vas de servit,lingurați sosul și garnisițicu portocale și rozmarin.
Serveștecu orez și o salată verde crocantă.