Pui în sos balsamic, portocaliu și rozmarin

Pui în sos balsamic, portocaliu și rozmarin
Puiul în sos balsamic, portocaliu și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 491 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oțet balsamic, frunze de rozmarin, orez și salată de servit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul muscovado ușor, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri cu zahăr și condimente ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este plăcută de 146 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc la tigaie cu Balsamic de rozmarin și sos de portocale, Somon cu sos balsamic de rozmarin, și Rozmarin-picior de miel prăjit cu sos Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul între bucățide folie alimentară și aplatizați ușor bypashing cu o tigaie. Desfaceți șise presară pe ambele părți cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Încălziți uleiul într-o tigaie pe un mediucăldură, apoi prăjiți puiul timp DE5 minute, întorcându-se la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă 2 linguri de oțet peste pui, se adaugă sucul de portocaleși se pune și se presară curozmarin și sare. Se aduce la fierbere,se reduce focul și se bulează ușortimp de 5 minute până se înmoaie, lingurăcu sosul frecvent șitransformând puiul la jumătate.Se amestecă zahărul, untul și se odihneștedin oțet, apoi sfârâie câteva minute până când sunt reduse și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Puneți puiul într-un vas de servit,lingurați sosul și garnisițicu portocale și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Serveștecu orez și o salată verde crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista