Puiul în Riesling cu prune uscate și varză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 1563 calorii, 90g de proteine, și 110g de grăsime fiecare. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână crenguțe de rozmarin, prune uscate, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până riesling ai putea urma acest curs principal cu Sorbet Riesling cu recoltare târzie cu fructe de pădure ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Pui în Riesling cu prune și varză, Varză roșie condimentată cu prune uscate, și Rață prăjită cu prune uscate și varză fiartă cu vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cipolline, morcovi, țelină și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
4
Se presară sare și piper. Saut până când legumele sunt ușor rumenite, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
5
Transferați în oală mare grea; împingeți legumele în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Încălziți 2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Presărați puiul generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
8
Se adaugă în tigaie și se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se des cu linguri de lemn, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
9
Așezați puiul, pieptul în sus, în centrul amestecului de legume în oală. Aranjați ierburi proaspete, coajă de lămâie și prune uscate în jurul puiului. Puneți pene de varză în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
Coaja De Lamaie
Legume
Varză
Pui întreg
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați bulion și vin în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite; se toarnă peste și în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Stropiți restul de 1/2 cană de ulei peste. Acoperiți oala cu o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă, etanșând strâns în jurul jantei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Așezați capacul pe oală pentru a acoperi bine. Prăjiți puiul și legumele până sunt fierte, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Lăsați să stea acoperit 10 minute.
15
Transferați puiul în centrul bolului mare de mică adâncime. Folosind clești, așezați legume și aromatice în jurul puiului. Condimentați sucurile de tigaie după gust cu sare și piper; se toarnă peste pui.