Pui ușor și găluște

Pui ușor și găluște
Pui ușor și găluște ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 339 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de morcovi pentru copii, țelină, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 129 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Pui ușor și găluște, Pui ușor și găluște, și Pui ușor și găluște.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de pui, cuburile de piept de pui, ceapa, morcovii, țelina, frunza de dafin, sarea și piperul într-o oală mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți oala și fierbeți până când puiul nu mai este roz în centru și legumele sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Supă De PuiSupă De Pui
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
țelinățelină
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Amestecați amestecul de copt și laptele într-un bol până când aluatul este lipicios; aruncați bucăți de aluat de mărimea mingii de golf în supă. Acoperiți oala și gătiți până când găluștele sunt gătite, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista