Pui ușor și delicios

Pui ușor și delicios
Puiul ușor și delicios ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 397 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Un amestec de busuioc, cremă condensată de supă de pui, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Salata de pui ușoară și delicioasă a lui Nif, Plăcintă cu oală de pui făcută ușor, sănătoasă și irezistibil de delicioasă, și Oale De Creme Ușoare, Delicioase.

Instrucțiuni

1
Într-un aragaz lent, combinați pieptul de pui și pansamentul în stil Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore.
3
Scurgeți sucurile și tocați carnea de pui. Într-un castron mediu, amestecați supa, bulionul, crema de brânză, busuiocul, cimbru, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
PiperPiper
BusuiocBusuioc
BulionBulion
CimbruCimbru
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă peste pui în aragazul lent. Continuați să gătiți la foc mic timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista