Pui Ușor La Grătar
Puiul ușor la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți gem de caise, ketchup, oțet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ww Pui Ușor La Grătar, Slow' n ' Easy pui la grătar, și Spareribs Ușor La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute. Puneți deoparte 1/2 cană de sos; păstrați cald.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Așezați puiul, cu os în sus, pe raft; grătar, acoperit, 8 minute pe fiecare parte sau până când este gata, întorcându-se o dată și ungându-se cu sosul de grătar rămas.
Se servește cu sos de grătar rezervat de 1/2 cană.