Pui Ușor De Lămâie La Cuptor

Pui Ușor De Lămâie La Cuptor
Puiul ușor de lămâie la cuptor necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 535 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime per portie. 50 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pește ușor la cuptor cu lămâie și ierburi, Pui Ușor La Cuptor, și Pui Ușor La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați sânii de pui într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se toarnă apă, ulei de măsline și suc de lămâie peste pui; se presară cu pesmet, praf de usturoi, pătrunjel și boia de ardei. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și tăiați câteva fante în folie pentru a vă ventila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți pieptul de pui în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (75 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista