Pui Ușor Crocant La Cuptor

Pui Ușor Crocant La Cuptor
Această rețetă servește 35 și costă 15 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 21 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pkt. se agită ' n coace amestec de acoperire de pui, miracol bici dressing, parmezan, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sferturi Crocante De Pulpă De Pui La Cuptor (Foarte Ușor, Un Fel De Mâncare), Aripi De Bivol Ușor Crocante La Cuptor, și Fileuri de pește coapte ușoare și crocante ale luminii de gătit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați amestecul de acoperire și brânza în placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Se amestecă pansamentul și laptele într-o farfurie separată de plăcintă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Pulverizați foaia de copt cu spray de gătit. Înmuiați puiul, 1 sân la un moment dat, în amestec de pansament, apoi în amestec de acoperire, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân cu fiecare ingredient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când se termină (165F).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista