Pui Umplute Cu Miso

Pui Umplute Cu Miso
Pui umplute Miso-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 285 calorii, 43G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de jumătăți de piept de pui pe os, usturoi, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Școala de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, ciuperci Enoki și Shimeji, Vinete Miso Umplute, și Vinete Miso Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic, combinați 1 1/2 linguri de miso cu usturoiul, ghimbirul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se usucă pieptul de pui cu prosoape de hârtie. Folosind degetele, faceți o mică deschidere în fiecare sân între carne și piele (aveți grijă să nu rupeți pielea). Umpleți un sfert din pasta miso prin fiecare deschidere și apăsați ușor pe piele pentru a lucra pasta pe toți sânii. Condimentează ușor ambele părți ale puiului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
MisoMiso
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pieptul de pui în tigaie, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc și cruste, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte până se rumenesc și cruste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați puiul pe o foaie de copt și coaceți aproximativ 15 minute sau până când este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați scallionii în tigaie și gătiți la foc mare până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă bulionul de pui și se răzuie fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti la foc mare pana cand sosul s-a redus la 1/2 cana, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Bateți restul de 1 lingură miso. Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând pe solide. Se amestecă busuiocul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Pentru a servi, transferați pieptul de pui pe farfurii și lingurați sosul de tigaie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Note: o porție: Calorii 324 kcal, Proteine 44 gm, proteine din soia 1 gm, carbohidrați 6 gm, colesterol 116 mg, grăsimi totale 7 gm, grăsimi saturate 7 gm
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De Proteine Din SoiaPulbere De Proteine Din Soia
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista