Pui Umplut Valentino

Pui umplut Valentino ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 255 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți brânză mozzarella, ardei grași prăjiți, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Tort De Ciocolată Valentino, Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, și Spinoccoli de pui – Piept de pui umplut cu pâine cu spanac, Broccoli și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Feliați un piept de pui pe jumătate pe lungime, lăsând jumătățile atașate pe o parte: deschis și așezat plat, pieptul de pui ar trebui să semene cu un fluture.
Locul între două foi de folie de plastic, și lira plat. Repetați cu pieptul de pui rămas.
Combinați parmezanul cu condimentul Italian și arpagicul și presărați peste pieptul de pui. La un capăt al fiecărui sân, puneți 3 benzi de piper prăjit. Se acoperă cu 1 lingură de brânză mărunțită.
Rotiți fiecare sân în sus, începând din lateral cu ardeii și brânza. Introduceți o scobitoare în fiecare rolă pentru a preveni derularea.
Așezați în vasul de copt pregătit. Condimentează rulourile cu sare și piper după gust și stropește cu ulei de măsline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Setați cuptorul la fiert și continuați să gătiți timp de 5 până la 10 minute.
Scoateți din cuptor, feliați pentru a afișa umplutura colorată și serviți.