Pui Umplut Cu Spanac
Pui umplute cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 479 calorii, 62g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,61 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de jumătăți de piept de pui, brânză elvețiană, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Spinoccoli de pui – Piept de pui umplut cu pâine cu spanac, Broccoli și brânză, Pui Umplut Cu Spanac, și Rulouri De Pui Umplute Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați spanacul, brânzeturile, ceapa, usturoiul, sarea, nucșoara și piperul. Slăbiți cu grijă pielea de pe o parte a fiecărui piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți fiecare sân cu 1/2 cană amestec de spanac.
Așezați pielea de pui cu fața în sus într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Combinați uleiul, ardeiul, oregano și cimbru; periați peste pui.
Se presară cu boia suplimentară, dacă se dorește.
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore de la 1 la 1-1/4 ore sau până când un termometru de carne introdus în carnea de sân citește 170 de ore și sucurile se limpezesc.