Pui umplut cu spanac
Puiul umplut cu spanac este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 354 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, slănină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Spinoccoli de pui-Piept de pui umplut cu spanac, Broccoli și brânză, Pui Umplut Cu Spanac, și Pui Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați spanacul, scallionul și parmezanul; condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, 4 minute.
Transferați slănina în castron.
Condimentează cotletele cu sare și piper.
Întindeți spanacul pe tăieturi, pliați în jumătate și apăsați pentru a închide.
Încălziți tigaia cu grăsimea de slănină până la sfârâit.
Adăugați puiul și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până când este fiert, 6 minute; se transferă într-un platou și se păstrează la cald.
Adăugați oțetul în tigaie; gatiti 30 de secunde. De pe foc, se învârte în unt până se topește. Puneți sosul peste pui; servi.