Pui umplut cu Ricotta și ierburi
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Puiul umplut cu Ricotta și ierburi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. O porție conține 240 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pui, căței de usturoi, ricotta cu lapte integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui umplut cu Ricotta, ciuperci și ierburi, Omlete din plante umplute cu Ricotta, și Pui Umplut Cu Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F cu rafturi în treimea mijlocie și inferioară.
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie mica si grea la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana devine auriu pal, 2 pana la 3 minute.
Se transferă într-un castron și se amestecă ricotta, ouăle, parmezanul, ierburile, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Tăiați coloana vertebrală de la găini cu foarfece de bucătărie (congelați oasele pentru a face stoc, dacă doriți). Se usucă puii, apoi se întinde plat, cu pielea în sus, pe o tăietură.
Tăiați o fantă de 1/2 inch pe fiecare parte a puiului în centrul triunghiului de piele între coapsă și sân (lângă Copan), apoi trageți butonul fiecărei tobe prin fantă.
Presărați fiecare pui cu 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și întindeți puii plat, cu pielea în sus, într - o tigaie mare unsă (17 pe 12 inci). Glisați ușor degetul între pielea și carnea sânului și picioarele a 1 pui pentru a slăbi pielea (aveți grijă să nu rupeți pielea). Folosind o lingură mică, glisați 2/3 cană amestec de ricotta sub piele, folosind un deget pe exteriorul pielii pentru a răspândi umplutura peste carnea de sân, coapse și tobe. Tuck sfaturi aripa sub. Umpleți al doilea pui în același mod.
Periați pielea găinilor peste tot cu ulei (2 linguri) și presărați fiecare cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Lingura rămasă de umplere într-un vas de copt puțin adânc de 1 Litru (10 x 7 inci).
Coaceți puii în mijlocul cuptorului 30 de minute, apoi puneți vasul de umplutură în cuptor pe raftul inferior. Continuați să coaceți până când puiul este doar gătit cu aluat și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei (prin umplutură; nu atingeți osul) înregistrează 170 km f și până când gratinul este umflat și auriu, cu aproximativ 30 de minute în plus.
Lăsați puii să stea 10 minute, apoi tăiați fiecare în sferturi.
Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a umple puii.