Pui umplut cu Ricotta și ierburi

Pui umplut cu Ricotta și ierburi
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Puiul umplut cu Ricotta și ierburi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. O porție conține 240 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pui, căței de usturoi, ricotta cu lapte integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui umplut cu Ricotta, ciuperci și ierburi, Omlete din plante umplute cu Ricotta, și Pui Umplut Cu Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F cu rafturi în treimea mijlocie și inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie mica si grea la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana devine auriu pal, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se transferă într-un castron și se amestecă ricotta, ouăle, parmezanul, ierburile, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Tăiați coloana vertebrală de la găini cu foarfece de bucătărie (congelați oasele pentru a face stoc, dacă doriți). Se usucă puii, apoi se întinde plat, cu pielea în sus, pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Tăiați o fantă de 1/2 inch pe fiecare parte a puiului în centrul triunghiului de piele între coapsă și sân (lângă Copan), apoi trageți butonul fiecărei tobe prin fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Presărați fiecare pui cu 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și întindeți puii plat, cu pielea în sus, într - o tigaie mare unsă (17 pe 12 inci). Glisați ușor degetul între pielea și carnea sânului și picioarele a 1 pui pentru a slăbi pielea (aveți grijă să nu rupeți pielea). Folosind o lingură mică, glisați 2/3 cană amestec de ricotta sub piele, folosind un deget pe exteriorul pielii pentru a răspândi umplutura peste carnea de sân, coapse și tobe. Tuck sfaturi aripa sub. Umpleți al doilea pui în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Periați pielea găinilor peste tot cu ulei (2 linguri) și presărați fiecare cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Lingura rămasă de umplere într-un vas de copt puțin adânc de 1 Litru (10 x 7 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți puii în mijlocul cuptorului 30 de minute, apoi puneți vasul de umplutură în cuptor pe raftul inferior. Continuați să coaceți până când puiul este doar gătit cu aluat și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei (prin umplutură; nu atingeți osul) înregistrează 170 km f și până când gratinul este umflat și auriu, cu aproximativ 30 de minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați puii să stea 10 minute, apoi tăiați fiecare în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
8
Se servește cu gratin.
1
Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a umple puii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista