Pui umplut cu rozmarin Polentan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 421 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, suc de lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Rozmarin Umplut În Sud, Piept de pui umplut cu sos de rozmarin-portocaliu, și Rozmarin-Parmezan Mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie și începând să se rumenească, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați suc de lămâie, spanac și 1/4 linguriță. sare; gatiti pana se usuca usor, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Aduceți 4 căni de apă și 1/2 linguriță. sare la fierbere. Acoperiți; opriți căldura. Între timp, tăiați pieptul de pui din lateral, oprindu-vă la jumătatea drumului; desfaceți-vă pentru a vă așeza plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Așezați fiecare între 2 bucăți folie de plastic și, cu un ciocan sau o cratiță mică, bateți până la 1/4 până la 1/2 in. gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Orz Alb Perlat
8
În tigaie, gătiți puiul în 2 loturi, 1 lingură. ulei pe lot, până se rumenesc pe 1 parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Presărați fiecare cu 1/4 linguriță. sare și transferați, cu partea nefiertă în sus, pe o tăietură. Scoateți 1/4 cană de amestec de spanac pe jumătate din fiecare sân, apoi acoperiți cu o felie de brânză. Îndoiți puiul peste umplutură ca o coajă de taco; apăsați pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Puneți puiul în tigaie (cu sucuri) și coaceți până când este gătit și brânza este topită, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
11
Lăsați să stea 5 minute.
12
Între timp, readuceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
13
Adăugați mămăligă și gătiți, amestecând continuu, până se înmoaie, 10 minute. Se amestecă untul și rozmarinul. Împărțiți mămăliga În 4 farfurii și acoperiți fiecare cu un piept de pui. Lingură bulion peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată