Pui umplut cu rozmarin Polentan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 421 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, suc de lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Rozmarin Umplut În Sud, Piept de pui umplut cu sos de rozmarin-portocaliu, și Rozmarin-Parmezan Mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie și începând să se rumenească, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați suc de lămâie, spanac și 1/4 linguriță. sare; gatiti pana se usuca usor, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Aduceți 4 căni de apă și 1/2 linguriță. sare la fierbere. Acoperiți; opriți căldura. Între timp, tăiați pieptul de pui din lateral, oprindu-vă la jumătatea drumului; desfaceți-vă pentru a vă așeza plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Așezați fiecare între 2 bucăți folie de plastic și, cu un ciocan sau o cratiță mică, bateți până la 1/4 până la 1/2 in. gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
În tigaie, gătiți puiul în 2 loturi, 1 lingură. ulei pe lot, până se rumenesc pe 1 parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Presărați fiecare cu 1/4 linguriță. sare și transferați, cu partea nefiertă în sus, pe o tăietură. Scoateți 1/4 cană de amestec de spanac pe jumătate din fiecare sân, apoi acoperiți cu o felie de brânză. Îndoiți puiul peste umplutură ca o coajă de taco; apăsați pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Puneți puiul în tigaie (cu sucuri) și coaceți până când este gătit și brânza este topită, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Lăsați să stea 5 minute.
12
Între timp, readuceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
13
Adăugați mămăligă și gătiți, amestecând continuu, până se înmoaie, 10 minute. Se amestecă untul și rozmarinul. Împărțiți mămăliga În 4 farfurii și acoperiți fiecare cu un piept de pui. Lingură bulion peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch