Pui umplut cu mămăligă de rozmarin
Pui umplut cu rozmarin Polentan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 421 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, suc de lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Rozmarin Umplut În Sud, Piept de pui umplut cu sos de rozmarin-portocaliu, și Rozmarin-Parmezan Mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie și începând să se rumenească, 4 minute.
Adăugați suc de lămâie, spanac și 1/4 linguriță. sare; gatiti pana se usuca usor, 4 minute.
Transferați într-un castron mic.
Aduceți 4 căni de apă și 1/2 linguriță. sare la fierbere. Acoperiți; opriți căldura. Între timp, tăiați pieptul de pui din lateral, oprindu-vă la jumătatea drumului; desfaceți-vă pentru a vă așeza plat.
Așezați fiecare între 2 bucăți folie de plastic și, cu un ciocan sau o cratiță mică, bateți până la 1/4 până la 1/2 in. gros.
În tigaie, gătiți puiul în 2 loturi, 1 lingură. ulei pe lot, până se rumenesc pe 1 parte.
Presărați fiecare cu 1/4 linguriță. sare și transferați, cu partea nefiertă în sus, pe o tăietură. Scoateți 1/4 cană de amestec de spanac pe jumătate din fiecare sân, apoi acoperiți cu o felie de brânză. Îndoiți puiul peste umplutură ca o coajă de taco; apăsați pentru a închide.
Puneți puiul în tigaie (cu sucuri) și coaceți până când este gătit și brânza este topită, 10 minute.
Între timp, readuceți apa la fierbere.
Adăugați mămăligă și gătiți, amestecând continuu, până se înmoaie, 10 minute. Se amestecă untul și rozmarinul. Împărțiți mămăliga În 4 farfurii și acoperiți fiecare cu un piept de pui. Lingură bulion peste pui.