Pui umplut cu Mozzarella afumată, roșii prăjite și Broccoli Rabe peste cartofi cu sos Marsala

Pui umplut cu Mozzarella afumată, roșii prăjite și Broccoli Rabe peste cartofi cu sos Marsala
Pui umplute cu Mozzarella afumată, roșii prăjite și Broccoli Rabe peste cartofi cu sos Marsala este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 616 calorii. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 66 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână șalotă, piept de pui, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 86%. Pui umplut cu Mozzarella afumată, roșii prăjite și Broccoli Rabe peste cartofi cu sos Marsala, Frittata De Spaghete La Cuptor Cu Broccoli Rabe Și Mozzarella Afumată, și Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe, Ardei Roșu Prăjit, Mozzarella sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a prăji legumele, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați roșiile și rapini pe o foaie de copt și condimentați cu sare și piper și acoperiți cu 1/4 cană de ulei de măsline. Prăjiți legumele până se înmoaie, apoi îndepărtați și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Începeți sosul Marsala încălzind 1/4 cană de ulei într-o tigaie sote și gătind ușor șalotele sau ceapa până când devin translucide. Deglazează tigaia cu vinul și adaugă bulionul și cimbru proaspăt. Se lasă să se reducă cu 2/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
VinVin
CeapăCeapă
SosSos
StocStoc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru puiul umplut, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui UmplutPui Umplut
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați o bucată lungă de folie de plastic peste placa de tăiat și puneți-o sub părțile laterale ale plăcii. Pieptul de pui trebuie așezat pe tăblița acoperită, cu pielea în jos, cu suficient spațiu între ele, astfel încât să poată sta plat după ce le "fluturați". Pentru a face fluturele tăiat, tăiați cu grijă (fără a tăia puiul până la capăt) și întindeți carnea puiului, astfel încât să o puteți bate într-o singură bucată subțire pe care veți așeza umplutura și apoi înfășurați. Condimentează sânii cu sare și piper. Apoi puneți o altă lungime de folie de plastic peste pieptul de pui condimentat și aplatizați cu ciocan de carne pentru a integra condimentul în pui. (Acoperirea puiului cu plasticul va menține, de asemenea, mizeria în jos atunci când bateți cu ciocanul de carne.) Puneți puiul subțire și îndepărtați plasticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
Ardei ArbolArdei Arbol
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
6
Așezați mozzarella afumată feliată pe fiecare sân, urmată de broccoli rabe și roșii prăjite. Îndoiți fiecare capăt și rulați bine, fixându-l cu scobitori după cum este necesar și așezându-l pe o foaie de copt. Se condimentează cu sare și piper și se unge cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
ScobitoriScobitori
7
Se introduce la cuptor și se prăjește până se înmoaie furculița aproximativ 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați cartofii pe o foaie de copt, condimentați cu sare și piper și acoperiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Se introduce la cuptor și se prăjesc cartofii până când sunt, de asemenea, fragede cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se strecoară sosul Marsala și se amestecă în unt pentru a termina. Condimentează cu sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Îndepărtați scobitorii care fixează puiul. Feliați fiecare rulou de pui pentru a dezvălui interiorul umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
12
Așezați pe farfuria de servire cu cartofi prăjiți. Puneți sosul Marsala în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Pui întregPui întreg
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
SosSos
13
Se ornează cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista