Pui Umplut Cu Feta
Puiul umplut cu Feta necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piele, margarină, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Pui Umplut Cu Feta, și Pui umplut cu spanac și feta.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Dragă pui în pesmet. Puneți 1 lingură de brânză pe fiecare bucată de pui și pliați puiul în jumătate.
Așezați jumătățile de sân pliate într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Stropiți margarina peste pui.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când ați terminat.
Combinați spanacul și busuiocul într-un castron și stropiți cu oțet și ulei.
Presărați piper peste salată; aruncați bine.
Serviți puiul peste salată.