Pui Umplut Cu Dovlecei

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Puiul umplut cu dovlecei ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 53G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, piper, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Jalapeno și dovlecei umpluți cu pui, și Zucchini și pui umplut cu porumb.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, călește ceapa în 1 lingură de ulei timp de 3 minute sau până când este crocantă.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Adăugați dovlecelul și ardeiul roșu; se sotează timp de 3 minute sau până când este crocant.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza, busuiocul, sarea și piperul. Slăbiți cu grijă pielea de pe o parte a fiecărui piept de pui pentru a forma un buzunar; chestii cu amestec de legume.
În aceeași tigaie, rumeniți pielea de pui cu fața în jos în uleiul rămas. Întoarceți puiul.
Se coace, neacoperit,la 375 de minute pentru 25-30 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de minute.