Pui tras cu sos de gratar Cherry-Chile ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 631 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cireșe, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 ore. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sandvișuri de pui trase cu sos de grătar cu bere rădăcină, Slow Cooker gratar Tras de pui-afine sherry BBQ sos, și Pui la grătar cu sos de grătar Cherry-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați șalotele, ghimbirul și jalapele și saut-ul până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ghimbir
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați cireșele, roșiile, melasa, oțetul, chipotle, 1 lingură muștar, 3/4 linguriță pulbere de chile, 1 1/2 linguriță sare și 5 macină piper și aduceți la fierbere la foc mare. Se Reduce la foc mic la foc mediu și se gătește până se aromează și se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Cireșe
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Melasă
Tomate
Muștar
Oțet
Piper
Sare
3
Se ia de pe foc și se transferă cu grijă jumătate într-un blender; pur și simplu până se omogenizează, aproximativ 20 de secunde. Pur și simplu a doua jumătate până la neted (ar trebui să aveți aproximativ 5 1/4 cești). Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Între timp, amestecați 2 linguri de muștar, 1/2 linguriță de pudră de chile, 1/2 lingurițe de sare, 10 macină piper și zahărul brun într-un castron mare; adăugați puiul și amestecați bine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Zahăr Brun
Pui întreg
Muștar
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți puiul în fundul aragazului lent șise toarnă deasupra 1 1/2 căni de sos de grătar (rezervați restul pentru servire și suplimente). Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este gătită și fragedă, 4 până la 4 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Folosiți clești pentru a transfera puiul pe o tăietură și folosiți cu atenție o furculiță pentru a separa carnea de oase, aruncând oasele (ar trebui să aveți aproximativ 4 căni de carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Clește
7
Pentru a servi, amestecați împreună 1 cană din sosul rămas și carnea mărunțită și reîncălziți în cuptorul cu microunde sau pe plită. Puneți puțină carne și sos pe jumătatea inferioară a fiecărui coc, acoperiți cu chifla de sus și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Soba
8
Retipărit cu permisiunea de la aragazul lent pe tot parcursul anului de Dina Cheney, Circulator2013 Taunton Press