Pui Tras
Puiul tras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 358 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână tabasco, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Jam Pe Ea Tras De Pui, Pui Tras, și Sandwich-Uri De Pui Trase.
Instrucțiuni
Împrăștiați ceapa pe fundul aragazului lent. Aranjați puiul deasupra cepei.
Într-un castron, combinați ketchup, oțet, muștar, melasă, pudră de ceapă, chimen, pudră de usturoi, Tabasco și sare.
Se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic până când puiul este fraged cu furculița și sosul s-a îngroșat, aproximativ 5 ore.
Scoateți puiul din aragazul lent și tocați carnea. Se amestecă înapoi în sos.
Serviți fierbinte, pe chifle din grâu integral, dacă doriți.