Puiul tras este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 343 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de salată boston, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Jam Pe Ea Tras De Pui, Tras sandwich-uri de pui BBQ, și Barbeque Tras De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se presară cu ceapă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Bateți împreună sosul de grătar, oțetul și Tabasco; se toarnă deasupra. Acoperiți și gătiți la foc mic până când puiul este gătit, 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Pui întreg
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Scoateți puiul din aragazul lent și lăsați să se răcească ușor; mărunțiți. Se amestecă puiul înapoi însos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Aranjați puiul pe chifle sau frunze de salată, dacă doriți. Se acoperă cu salată de varză și blaturi de chifle, apoi se servește imediat.