Pui Tras
Puiul tras este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 343 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de salată boston, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Jam Pe Ea Tras De Pui, Tras sandwich-uri de pui BBQ, și Barbeque Tras De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul în aragaz lent.
Se presară cu ceapă și usturoi.
Bateți împreună sosul de grătar, oțetul și Tabasco; se toarnă deasupra. Acoperiți și gătiți la foc mic până când puiul este gătit, 5 până la 6 ore.
Scoateți puiul din aragazul lent și lăsați să se răcească ușor; mărunțiți. Se amestecă puiul înapoi însos.
Aranjați puiul pe chifle sau frunze de salată, dacă doriți. Se acoperă cu salată de varză și blaturi de chifle, apoi se servește imediat.