Pui toscan la cuptor și fasole
Toscan pui la cuptor și fasole este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1041 calorii. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pui prăjit, roșii conservate, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 80%. Rețete similare sunt Rozmarin-pui balsamic, fasole toscană și spanac Pota, Fasole La Cuptor Toscană, și Mămăligă la cuptor cu parmezan cu fasole albă toscană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați excesul de grăsime.
Tăiați puiul în 2 jumătăți de sân, 2 tobe și 2 coapse. Se condimentează cu 1/4 linguriță sare și piper. Gătiți slănina într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie; se toacă și se lasă deoparte, rezervând picături în tigaie.
Adăugați bucăți de pui la picăturile rezervate în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți puiul din tigaie; pune deoparte.
Adăugați ceapa și 1/8 linguriță de sare în tigaie; reduceți focul la mediu și gătiți 5 minute sau până când ceapa începe să se rumenească. Se amestecă slănina, spanacul, rozmarinul, fasolea și roșiile; se ia de pe foc. Aranjați bucățile de pui deasupra; coaceți, neacoperit, la 350 timp de 40 de minute. Aruncați pielea înainte de servire.