Pui Topit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Melt. Această rețetă face 4 porții cu 434 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți brioșe, rozmarin, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Topiți-Vă Inima Tonul Se Topește, Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura satay de pui), și Grătar de pui topit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Așezați feliile de ceapă în tigaie, presărați cu praf de usturoi și sotati până când ceapa este translucidă.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Așezați jumătățile de piept de pui pe grătar și presărați vin, rozmarin și cimbru. Gatiti aproximativ 8 minute. Întoarceți-vă și continuați să gătiți 8 minute sau până când sucurile se limpezesc.
Puneți o felie de brânză pe fiecare jumătate de sân și acoperiți cu ceapă. Gatiti pana cand branza incepe sa se topeasca.
Serviți pe brioșele englezești prăjite.