Pui Tetrazzini II

Pui Tetrazzini II
Pui Tetrazzini II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. O porție conține 498 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, tăiței de ou, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui.

Instrucțiuni

1
Fierbeți pieptul de pui și țelina în 4 căni de apă timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se ia de pe foc și se scoate puiul din apă pentru a se răci. Când puiul este răcit, se toacă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Într-o tigaie mare, topiți untul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scurgeți ciupercile, rezervând lichid și adăugați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se încălzește bine, condimentând cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6
Adăugați lapte evaporat, lichid de ciuperci rezervat și sherry, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
7
Adăugați brânză câteva felii la un moment dat până când se topește bine și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Adăugați puiul mărunțit și aduceți la fierbere lentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade (175 C). Ungeți un vas de copt din sticlă de 9x13x2. Puneți tăiței la o adâncime de aproximativ 1 1/2 inch și turnați amestecul de pui peste tăiței. Se amestecă pentru a acoperi. Se acoperă cu firimituri de fulgi de porumb și boia de ardei, se acoperă vasul și se coace timp de 25 de minute. Descoperiți vasul și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista