Pui Tetrazzini II

Pui Tetrazzini II
Pui Tetrazzini II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. O porție conține 498 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, tăiței de ou, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui.

Instrucțiuni

1
Fierbeți pieptul de pui și țelina în 4 căni de apă timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se ia de pe foc și se scoate puiul din apă pentru a se răci. Când puiul este răcit, se toacă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Într-o tigaie mare, topiți untul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți ciupercile, rezervând lichid și adăugați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se încălzește bine, condimentând cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
6
Adăugați lapte evaporat, lichid de ciuperci rezervat și sherry, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
7
Adăugați brânză câteva felii la un moment dat până când se topește bine și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Adăugați puiul mărunțit și aduceți la fierbere lentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade (175 C). Ungeți un vas de copt din sticlă de 9x13x2. Puneți tăiței la o adâncime de aproximativ 1 1/2 inch și turnați amestecul de pui peste tăiței. Se amestecă pentru a acoperi. Se acoperă cu firimituri de fulgi de porumb și boia de ardei, se acoperă vasul și se coace timp de 25 de minute. Descoperiți vasul și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista