Pui Tetrazzini II
Pui Tetrazzini II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. O porție conține 498 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, tăiței de ou, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui.
Instrucțiuni
Fierbeți pieptul de pui și țelina în 4 căni de apă timp de aproximativ 30 de minute.
Se ia de pe foc și se scoate puiul din apă pentru a se răci. Când puiul este răcit, se toacă și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare, topiți untul sau margarina.
Scurgeți ciupercile, rezervând lichid și adăugați în tigaie.
Se încălzește bine, condimentând cu sare și piper.
Adăugați lapte evaporat, lichid de ciuperci rezervat și sherry, amestecând bine.
Adăugați brânză câteva felii la un moment dat până când se topește bine și se amestecă.
Adăugați puiul mărunțit și aduceți la fierbere lentă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade (175 C). Ungeți un vas de copt din sticlă de 9x13x2. Puneți tăiței la o adâncime de aproximativ 1 1/2 inch și turnați amestecul de pui peste tăiței. Se amestecă pentru a acoperi. Se acoperă cu firimituri de fulgi de porumb și boia de ardei, se acoperă vasul și se coace timp de 25 de minute. Descoperiți vasul și coaceți încă 5 minute.