Pui-Tasso-Andouille Cârnați Gumbo

Rețeta Gumbo de cârnați de pui-Tasso-Andouille este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă servește 20. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 435 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de căței de usturoi, piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui Andouille Cârnați Gumbo, Gumbo cu cârnați de pui și Andouille, și Gumbo de pui cu cârnați Andouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați primele 3 ingrediente în bucăți de mușcătură.
Se introduce într-un cuptor olandez mare la foc mediu și se gătește, amestecând des, 20 de minute sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Ștergeți cuptorul olandez cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu; amestecați treptat în făină și gătiți, amestecând constant, 25 de minute sau până când amestecul este un mahon întunecat.
Se amestecă ceapa și următoarele 3 ingrediente; gatiti, amestecand des, 18-20 de minute sau pana cand se inmoaie. Adăugați treptat bulion. Se amestecă puiul, cârnații, tasso, cimbru și ardeii măcinați negri și roșii.
Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 2 1/2 până la 3 ore. Se amestecă pătrunjelul.
Se ia de pe foc; se servește peste orez fiert fierbinte.
Creveți-Tasso-Andouille Cârnați Gumbo: omiteți coapsele de pui și continuați cu pașii 1, 2 și continuați cu Pasul 4, amestecând în 4 lb. creveți crudi de dimensiuni medii, curățați și, dacă se dorește, devinați, ultimele 15 minute de gătit.
Philip Elliott, Baton Rouge, Louisiana