Tagine de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $6.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 152g de proteine, 124g de grăsime, și un total de 1958 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei vegetal, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Tagine, Pui Tagine, și Pui Tagine.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Puneți puiul, cu pielea în jos, în ulei fierbinte; adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti 6-10 minute, transformand puiul ocazional, pana cand puiul se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Reduceți căldura la mediu.
4
Presărați coriandru, chimen, turmeric, ghimbir și sare peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Turmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați băț de scorțișoară; se toarnă bulion și roșii peste pui. Întoarceți puiul de mai multe ori pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Adăugați prune, măsline și lămâie, apăsând în lichid în jurul puiului. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și picioare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
7
Scoateți puiul în platoul de servire adânc; acoperiți pentru a se încălzi. Creșteți căldura la mare; fierbeți sosul descoperit aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se toarnă sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Garnisiți cu coriandru proaspăt tocat suplimentar, dacă doriți.