Tagine de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $6.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 152g de proteine, 124g de grăsime, și un total de 1958 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei vegetal, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Tagine, Pui Tagine, și Pui Tagine.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Puneți puiul, cu pielea în jos, în ulei fierbinte; adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti 6-10 minute, transformand puiul ocazional, pana cand puiul se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Reduceți căldura la mediu.
4
Presărați coriandru, chimen, turmeric, ghimbir și sare peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Turmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați băț de scorțișoară; se toarnă bulion și roșii peste pui. Întoarceți puiul de mai multe ori pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Adăugați prune, măsline și lămâie, apăsând în lichid în jurul puiului. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și picioare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
7
Scoateți puiul în platoul de servire adânc; acoperiți pentru a se încălzi. Creșteți căldura la mare; fierbeți sosul descoperit aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Se toarnă sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Garnisiți cu coriandru proaspăt tocat suplimentar, dacă doriți.