Pui Suprem IV
Chicken Supreme IV ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.15 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 70g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1012 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați vin zinfandel, ciuperci, pesmet condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Pui Suprem, Pui Suprem, și Salată Supremă De Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Așezați parmezan, ouă și pesmet în trei boluri mici separate.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Înmuiați fiecare bucată de pui în parmezan, apoi în ou, apoi în firimiturile de pâine. Rumeniți puiul pe ambele părți în tigaia fierbinte, apoi transferați-le în vasul de copt pregătit.
Turnați vinul în tigaie și răzuiți bucățile rumenite.
Adăugați ciuperci și gătiți timp de 5 minute sau până se înmoaie. Acoperiți fiecare piept de pui cu cantități uniforme de brânză Monterey Jack, apoi puneți ciuperci peste brânză.
Se toarnă vinul rămas din tigaie peste tot. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.